Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Episode 01. : Az átváltozás

Rikki-nek köszönhetően a a lányok a Mako sziget felé tartanak,ahol rengeteg cápa,zátony van.Elfogyott a benzin ,és a lányok kénytelenek kievezni a szigetre.Emma a parton nem talál térelőt,ezért felmennek  a hegyre. Felfelé egy kissebb szakadék van amibe Cleo beleesik.Emma és Rikki is beleugrik a gödörbe.Odalent egy szép holdfényes medencét találnak a vulkán kúpjában.Emma bemerül a vízbe,hogy megnézze ki vezet-e az út az Óceánra.Mikor mindannyian belemennek a vízbe, akkor bevilágít a holfégy,elkezd bugyogni a víz...Másnap mikor vízhez érnek 10 mp. és sellő-vé váltak,és különleges varázserőik vannak,Cleo-Víz irányítása,Emma-fagyasztás.Rikki-nek még nincs meg....

 

Episode 02. : Medencésbuli

Miriam medencés bulit rendez Bayron-nak.Cleo nem bírja eldönteni elmenjen -e ,így ,hogy sellő lett.Folyamatosan mást mond,Lewis ezt nem érti.Végül elmegy a bulira,csak azt hazudja ,hogy meg van fázva és nem tud vízbe menni.Zane és barátai beledobják Cleo-t a vízbe és bemennek.Lewis megtudja ,hogy a lányok sellő-k elösször elretten de utánna segít nekik.Rikki a medencén használja vadíúj varázserejét.

Episode 03. : A nagy fogás

Cleo ,apjáról azt hiszi ,hogy bűnözö mert tiltott helyen halászik.Cleo nagyon szomorú lesz .Végül rájönn ,hogy nem apja hibár ,mert ő egy másik hajón halászott.Eddie, a munkatársa vezette a hajót .Félelmeit legyőzi és a vízben utánna ered.Fennakad a hálóban de Emma És Rikki kimenti.Don Kirugja Eddie-t ,és Cleo bocsánatott kér apjától...

Episode 04. : A pizsamabuli

 Cleo állást kap az állatkereskedésben amely víz mellett van.Emma ennek nem örül ,mivel fél ,hogy Cleo sellő lesz.Emma visszamegy oda ahol sellő-vé váltak.Talál egy láncot...Emma nem akarja megrendezni az évi pizsy party-t,de Cleo meggyőzi.A party-ra Miriem & Zane is eljön aminek Emma egy csöppet sem örül.De vágül elküldte Zane-t.Cleo párnacsatázás közben víz éri é sellő-vé változik,de szerencsére időben berohan a szekrénybe...Miriem ellopja Emma nyakláncát,de Rikki visszaszerzi.Emma odadja a medált Cleo-nak ,mert szerinte nagyobb biztonságban van nála...Miss Chatman elárulja ,hogy a lánc 50 évvel ezelőtt Gracie-á volt...

Episode 05. : Cleo naplója

Az állatkertben Tengerszépségvelsenyt rendeznek.Ezen Miriem is indul,Cleo-t idegesíti ,és ő is benevez a versenyre.Kim Cleo szobájában egy övet keres mikor a szekrényében rábukkan a titkos naplójára,amibe mindent leírt,lerajzolt titkos énjéről..Mikor Cleo felszalad a fürdőbe,mivel víz érte,Kim meglátja az uszony végét.Elmodja Eliot-nak mit látott de Eliot nem hiszi el..Mikor fürdik Eliot akkor jégdarabok esnek ki a zuhanyból,Emma műve.Elujságolja Kim-nek .Kitervelik,hogy leleplezik a 3 lányt.Eliot kérdőre vonja Emma-t,így a lányok és Lewis is megtudják ,hogy megtalálták a naplót...Elhitetik a gyerekekkel,hogy Miriam is sellő,a versenyen a lócsolóval lelocsolják a versenyzőket,Szerencsére Cleo-nak sikerül varázserejével kitaszítani a vizet...Cleo elhiteti Kim-mel ,hogy csak mese volt az egész,és a naplót a holdfényes medence elé dopta...

Episode 06. : Az első szerelem

Lewis bátjának van egy üvegháza amiben növényeket termeszt.A lányok cuccokat visznek neki.Eliot-nak nagyon megtetszik  a hely.A tengerparton Eliot Byron-nal Ttanul szörfözni.De Byron elmegy Emma.val szemetet szedni és megkéri Rikki-t ,hogy vigyázzon Eliot-ra.Eliot majdnem belefullad a vízbe de Rikki kimenti úgy ,hogy senki se lása ,hogy sellő.Eliot Szerelmes lesz Rikki-be.Rikki-nek már elege van Eliot-ból és szakít vele kicsit durván.Eliott másnap eltűnik,Emma minden tűvé tesz érte ,hogy megtalálja.Rikki megtalálja az üvegházba.De nem tudnak kijutni az automa zár miatt.A locsoló is beindul és menekülniük kellet...Végül Emma fagyasztásával kinyillik és kiszabadulnak.

Episode 07. : Telihold

 Emma szülinapi bulit szervez az apjának. Az állatkertben Miss Chatham figyelmezteti Cleo-t, hogy aznap este telihold lesz és ne nézzenek bele a Holdba, és véletlenül se érjenek vízhez. Emma a bulin azonban belenéz a Holdba, így a Hold hatása alá kerül, aminek a hatására kigúnyolja a vendégeket. Cleo egy pillanatig nem figyel rá, így Emma a tengerbe ugrik és a Mako-szigethez úszik. Amikor visszatér a buliba, Lewis szedi ki a vízből, azonban Rikki hiába szárítja meg, mégsem tűnik el az uszonya, így Emmát a jakuzziba rakják, ahol csókolózik Byronnal. Később a fürdő szobába, majd a saját szobájába zárják, de egyik hely sem jön be, mivel Emma teljesen tönkreteszi a bulit. Végül Emmát a JuiceNet-be viszik, ahol reggel - miután lement a Hold - Emma visszaváltozik, viszont semmire sem emlékszik. Mikor hazamegy, kimagyarázza magát az apja előtt és bocsánatot kér tőle.

Episode 08 . : A tudomány ára

Dr. Denman, egy híres tengerbiológus érkezik a városba, ezért Lewis jelentkezik az asszisztensi állásra, hogy így bejusson a laborjába. Később Cleo DNS-ét vizsgálja, azonban Dr. Denman rajtakapja, így Lewis véletlenül a laborban hagyja a mintát, amit Dr. Denman is megvizsgál és rájön, hogy milyen különleges az a minta. A lányok már nem bíznak Lewisban, de a mintát nem tudják visszaszerezni. Közben Dr. Denman elmondja Lewisnak, hogy egy hosszabb külföldi kutatásra indul és ajánlatot tesz neki, hogy amikor elmegy, menjen vele ő is. A lányok el vannak keseredve, hogy Lewis elárulta őket, de a barátságukra való tekintettel el akarnak búcsúzni tőle, mielőtt elmenne, azonban mire kiérnek a kikötőbe, a hajó már elment. Lewist mégis ott találják a kikötőben, mivel ő mégsem ment el, sőt visszaszerezte a mintát és még Dr. Denman DNS-ről szóló cikkét is megsemmisítette.

Episode 09. : Veszélyes vizeken

 Cleo megsiratja a halát, Plútót, aki nemrég meghalt. Rikki nem tud együtt érezni Cleo-val, de hogy ne higgyék a lányok érzéketlennek, vesz neki egy új halat, viszont az új hal édesvízi, Cleo pedig csak tengeri halakat tart. Így később Rikki a tengerben szerez Cleo-nak egy ritka fajú halat. A ritka halra a kikötőben felfigyel egy férfi, aki megbízza Rikkit, hogy szerezzen Neki még több halat sok pénzért cserébe. Rikki annyira örül a pénznek, hogy a lányokkal még vásárolni is elmegy. A vásárlás után a JuiceNet-ben lévő akváriumban meglátja azt a halat, amit ő szerzett a pasinak. Hamar rájön, hogy átverték, így Rikki megkeresi a fickót, majd jól beolvas a pasasnak, sőt a búvóhelyére is követi, ahol a varázsereje segítségével jól elintézi a bűnbandát. Emma és Cleo követte őket és így segíteni tudnak Rikkinek. Lewis kihívja a rendőröket, így végül a csalók börtönbe kerülnek.

Episode 10. : A kamera nem hazudik

A JuiceNet-ben filmkészítő versenyt rendeznek. A lányok Emma ötletével neveznek és filmet forgatnak Emma anyjáról. Rikki azt mondja Lewisnak, hogy Emma ötletével sose nyernének, ezért Rikki külön is benevez a versenyre és a cápákról akar filmet forgatni. Zane terve eközben az, hogy megdönti apja rekordját, aki rekordidő alatt átkelt a Mako-szigetre még évekkel ezelőtt és ehhez Lewis segítségét kéri. Azonban Zane szörfjét egy cápa felborítja, Lewis motorcsónakja pedig lerobban, így Zane-t majdnem megtámadja egy cápa, de az éppen ott víz alatt filmező Rikki a varázsereje segítségével megmenti őt. A felvételeket Lewis átszerkeszti, így végül ő nyeri meg a versenyt.

Episode 11. :  Az úszóverseny

Újra megrendezik a városban az úszóversenyt, így Byron megkéri Emmát, hogy segítsen neki megnyerni a versenyt. Elsőre nem vállalja, de mikor Zane azzal cukkolja Byront, hogy őt úgysem tudja legyőzni, Emma mégis elvállalja, de csak úgy, hogy a medence mellett nézi őt. Az edzéseken közel kerülnek egymáshoz, Byron meg is csókolja Emmát, de a kedvesség nem vezet eredményre, ezért Emma bekeményít. Zane kihívja Byront egy elődöntőre, amit Byron annak ellenére elfogad, hogy Emma kéri, hogy még ne versenyezzen. Ki is kap Zane-től, így Emmával jól összevesznek és nem edzenek többet együtt. Ennek ellenére Byron végül mégis megnyeri a valódi versenyt, azonban Emma és Byron csak barátok maradnak.

Episode 12 . :  Egy ujjabb Telihold

A JuiceNet-ben karaoke versenyt rendeznek. Rikki benevezi Cleo-t, de Cleo csúnyán leég, mert nem tud énekelni. Miss Chatham megint figyelmeztei Cleo-t, hogy ne nézzenek a Holdba. Az estét a lányok Cleo-nál töltik, DVD-filmet néznek. Közben felkel a Hold, ami most Cleo-ra hat, ugyanis előbb meglátja a Hold tükörképét egy pohár vízben, majd a fürdőszobában vízhez is hozzáér, így a Hold hatása miatt szirénné változik és minden fiút megbűvöl nekével. Sőt, még egy csók is elcsattan Lewis és Cleo között. A lányok egész éjjel Cleo-ra vigyáznak, de Cleo felkel és egy rádióadást felhívva, énekel a rádióban. Másnap reggel a környék összes fiúja ott áll a házuk előtt, és Cleo-t követelik. Cleo úgy dönt, hogy koncertet ad a JuiceNet-ben, de a koncert közben lemegy a Hold, így Cleo elveszíti a hangját. Cleo elkeseredik, hogy a fiúk már nem rajonganak érte, de a családja megvígasztalja.

Episode 13. : Hajótörés

Miss Chatham egy hajón él a kikötőben de ki akarják lakoltatni, mert nem fizeti a használati díjat. Emma felajánlja, hogy költözzön hozzájuk egy időre. Miss Chatham valamilyen kincsr?l beszél, s ez Zane-t is érdekli. Miss Chatam-mel közlik, hogy ha nem fizet, akkor elviszik a hajóját. Miss Chatham az éj leple alatt megszökik a hajójával, de neki megy Zane csónakjának. Zane utánamegy, de Miss Chatham elájul. Lewis és Emma korházba viszik, Zane pedig a hajón marad, és a kincset keresi. De Zane leveri a petróleumlámpát, s a hajó felrobban. A hajó süllyedni kezd, Zane csapdába kerül, mert beragadt az ajtó. Emma visszamegy. hogy megmentse. Zane elájul, de még látja, hogy valaki kinyitotta az ajtót, és látja Emma uszonyának a végét. Emma a Mako-szigertre viszi Zane-t. A fiút nem hagyja nyugodni a különös lény, s úgy dönt, hogy megkeresi. Emma visszatér a hajóra, s megtalálja Miss Chatham kincsét: egy olyan medált, ami úgy néz ki mint Cleo-nak. A medálban van egy kép, amin Miss Chatham és barátn?i vannak sell?ként. De nem látszik az uszonyuk. Miss Chatham végül az id?sek otthonába költözik.

Episode 14. : Meglepetés

Közeleg Cleo szülinapja. Apja egy gyerekes meglepetés bulit szervez neki. Emma és Rikki is elmegy a buliba. Amikor Cleo betoppan, dühös lesz és elúszik. Zane ráveszi Lewist, hogy menjen vele keresni a szörnyet. Lewis eltereli Zane-t a Mako-sziget környékér?l, hogy ne találjon semmit. De Cleo pont oda megy, ahol Lewis és Zane vannak. Lewis elvonja Zane figyelmét, így Cleo megmenekül. Lewis meghívja Cleo-t egy másik buliba, a kávézóba. Itt jó a zene, és a barátai is ott vannak. Végül Cleo mindent tisztáz az apjával, aki rájön, hogy Cleo feln?tt.

Episode 15. : Fagyos hangulatban

Emma a kávézóban kap munkát. Wilfrednek el kell mennie a hétvégén, és Emmára bízza a kávézót. Emma felveszi Rikkit, de összevesznek, mert Rikki udvariatlan a vendégekkel. Miriam betesz Emmának. Lekapcsolja h?t?ház f?tését, és elbújik. Emma visszakapcsolja a h?tést, de mivel minden kiolvadt, a varázserejével mindent megfagyaszt, még Miriamet is. Másnap Lewis azt mondja, hogy Rikkinek kell felolvasztania. Ez megy egy darabig, de betoppannak a szállítók, Zane, és Wilfred is, de Miriam felébred, Emma pedig kimagyarázza magát.

Episode 16 . : Szerelmi bánat

Cleo az állatkertben beleejti a medálját a vízbe. Kiszedi, s közben együtt úszik Ronnyval, a delfinnel. Zane megkéri Cleo-t , hogy juttassa be az állatkert könyvtárába. Mivel Zane és Cleo sok id?t tölt együtt, Cleo családja azt hiszi, hogy szerelmes Zane-be. Cleo-t bezárják, de a delfin beteg lesz, és Cleo megszökik otthonról, hogy segítsen. Kim azt hiszi, hogy titokban akarnak összeházasodni. Végül Cleo rájön, mi a baja a delfinnek, és a családjának is mindent megmagyaráz.

Episode 17. : A karantén

Zuhog az es?, így a lányok nem mehetnek ki az utcára, mert sell?vé válnak. Betegnek tettetik magukat, de a doktorn? karanténba zárja ?ket. Végül kisüt a Nap, de a Járványügyi Központ emberei kórházba akarják vinni ?ket. A lányok azt hazudják, hogy csak színlelték az egészet a biosz vizsga miatt. Eliot bárányhiml?s lesz, és Kim is elkapja t?le a vírust.

Episode 18. :Ujjabb Holdtölte

  

Újabb telihold van, és a lányok együtt töltik az estét. Lewis akkor megy el, amikor már felkelt a Hold, így Rikki meglátja a Hold tükörképét. Rikki a Hold hatása alá kerül, és elveszíti az önuralmát. Hogy ne veszélyeztesse a lányokat, a Mako-szigetre megy, de az erejének köszönhet?en mindent felgyújt, amihez hozzá ér. Zane is a szigetre megy, és a t?zgy?r? közepén Rikki megcsókolja Zane-t, de majdnem megöli a fiút. Másnap Lewis a kórházba viszi Zane-t, a lányok pedig a barlangba viszik Rikkit. Lemegy a Hold, és Rikki újra normális lesz.

Episode 19. : A látogató

Cleo folyton veszekedik Kimmel. Unokatestvérük, Angela a hozzájuk megy vendégségbe. Cleo elviszi ?ket az állatkertbe, de Angela elt?nik. Mikor Cleo hazaér, egy pelikánt talál a fürd?szobában. A lányok végül befogják a madarat, Cleo pedig az állatkertbe viszi. De az egyik gondozó észreveszi, Cleot pedig majdnem kirúgják. De kiderül, hogy a pelikán nem állatkerti, így Cleo megtarthatja az állását. Angelat a parton találják. ? hozta a pelikánt, hogy elmehessen szörfözni. Végül Cleo kibékül Kimmel, de újra összevesznek.

Episode 20. : A horgászverseny

 

Lewis nagyon készül a horgászversenyre. Cleo nagyon szeretné hogy nyerjen, így a horogra akaszt egy tonhalat. Lewist kizárják a versenyb?l. Cleo minden horgász horogjára tonhalat akaszt, így Lewist visszaveszik a versenybe, és ? is nyer. Közben Rikki egy tréningre megy a városba. A tréningen találkozik Zannel. Kimennek az erkélyre, de az ajtó bezárul, és kintragadnak. Jól elbeszélgetnek egymással. De betoppan Zane apja, aki leszidja Zanet, de Zane visszaszól, Rikki pedig egy ízes megjegyzéssel távozik. A liftben Zane megcsókolja Rikkit.

Episode 21. : A hajfestés

Byron tesz egy megjegyzést Emmának, aki azt hiszi, hogy Byron túl megbízhatónak találja. Emma meg akar változni, és befesti a haját. A hajfestés közben átváltozik sell?vé, mivel a hajfestéshez víz is kell. Emma új haja elég rosszra sikerül, de amikor visszaváltozik, a haja is újra sz?ke lesz. Zane utánanéz Miss Chatham múltjának, és kiderül, hogy az ötvenes években megmentett egy halászt, aki szintén látta a szörny uszonyát. Zane kérd?re vonja Miss Chathamat, de ? nem mond semmit, és Zane az elsüllyedt hajóhoz megy. A lányok megtudják, hogy van lent egy kép, amin Miss Chatham, és a barátn?i vannak sell?ként. Emma megszerzi a képet, de Zane látja ?t sell?ként, de a vörös haja miatt nem ismeri fel. Zane mindenkinek elmondja, hogy sell?t látott, de senki sem hisz neki. Rikki ajánlatot tesz Zanenek, hogy felejtse el a sell?t, és akkor randizhatnak. A fiú ezt elfogadja.

Episode 22. : Mint partra vetett hal

A lányok megtudják, hogy Zane és Rikki járnak. Azt mondják Rikkinek, hogy választania kell, mert ha Zanenel randizik, akkor Zane közelebb kerül a titkukhoz, de Rikki faképnél hagyja ?ket. Emma családját, Zanet, Rikkit és egy vállalkozó családját Zane apja meghívja ebédelni. Az ebéden közli, hogy a Mako-szigetet be fogja építettni. Rikki jól beolvas neki, majd elmegy a Mako-szigetre. Azokra a szép pillanatokra gondol, amit a sell?ként átélt. Majd visszamegy, és környezeti okokat felsorolva közli, hogy bármi áron megmenti a szigetet. Majd mindenki elmegy, és otthagyják Zane apját. A lányok végül kibékülnek, s egyezséget kötnek: nincs több titok.

Episode 23. : A mélység titka

Rikki a városban lóg Zanenel. Egy ékszerboltban meglát egy ugyanolyan medált, amilyen Cleoé. Lefényképezi, és megmutatja a lányoknak. Miss Chatham elmondja, hogy a medál Juliaé volt, aki meghalt. Miss Chatham a barátn?ir?l is mesél nekik. 15 évesek voltak, amikor sell?vé váltak, és sok kalandjuk is volt. De nagyon különböztek egymástól. Julia annak idején épp úgy járt, mint Rikki. ? is szerelmes volt valakibe, de mindent bevallott neki. A fiú pedig lefotózta ?t sell?ként, de Miss Chatham a fényképez?gépet a tengerbe dobta. Zane beszél a medálról Miriemnek, aki megvesz, hogy bosszantsa Rikkit. Zane visszszerzi a medált, egy csókért cserébe Miriemt?l. Rikki látja a csókot, összeveszik Zanenel, és Miriem bedobja a medált a vízbe. Emma lemegy érte, de Zane is utánamegy. Szerencsére Emma nem bukik le. Miss Chatham odadadja a medált Rikkinek, és a sajátját Emmának. Most már nekik kell vigyázni a titokra

Episode 24. :A szerelem varázsa

A lányok a kávézóban szervezik az osztálybulit, Lewis pedig egy szeren dolgozik, ami vízhatlanná teszi ?ket. Rikki Zanenel megy a buliba , de Lewis nem hívja meg Cleot, mert teljesen a szerre koncentrál. Végül Cleo Natetel megy a buliba. Emma Byronnal akar menni, de a fiú nem hívja meg. Lewis leteszteli a lányokon a szert. A szer m?ködik. Lewis rájön, hogy aznap van a buli, elhívja Cleot, de megjön Nate Cleoért. A buli jól megy, ameddig a lányoknak kiütéseik nem lesznek a szert?l. Elmennek a buliból a Mako-szigetre. Lewis utánukmegy, és bocsánatot kér. Emma, és Rikki visszamegy a kávézóban, ahol Byron és Zane vár rájuk. Lewis és Cleo összejönnek a barlangban.

Episode 25.: A veszély visszatér

Lewis és Cleo a Mako-szigeten piknikeznek ,amikor felt?nik Dr. Demman hajója. Demman azt mondja Lewisnak, hogy a halakat vizsgálja. Zane elmondja neki., hogy egy sell? él a szigetnél, és maradjon ott, ha látni akarja. Demman rátalál a barlangra, és talál egy pikkelyt Cleo uszonyáról. Egy szivet is lát belerajzolva a homokba, amit Lewis készített. A sejt, amit a pikkelyb?l nyert ugyanolyan, mint Lewis mintája. Mikor ezt közli a fiúval, lát egy ugyanolyan szivet az asztalon, mint a barlangban. Demman ekkor jön rá, hogy Lewis járt valakivel a barlangban. Demman vízalatti mozgásérzékel? kamerákat helyezett el a sziget körül. Ezek lefotózzák a lányokat sell?ként. A képek letöltésekor ott van Zane és Zane apja, aki Dr. Demmant fizeti.

Episode 26.: Dupla csavar

 

     

Telihold lesz, és Miss Chatham szól a lányoknak, hogy a Hold ma éjjel különösen veszélyes lehet. Zane megmondja Rikkinek, hogy a sell?k léteznek, így a lányok is tudomást szerezek arról, hogy a sell?ségük nem titok többé. Lewisnak Demman megmutatja a képeket. A fiút elfogják, és bezárják, a lányokat pedig csapdába csalják a Mako-szigeten. Zane nagyot néz, amikor látja, hogy a lányok sell?k. Zane kiszabadítja Lewist, és együtt megmentik a lányokat. Zane összeveszik az apjával ,s a fiú közli vele, hogy elvesztette ?t örökre. Zane apja kiszáll az üzletb?l. Miss Chatham elmondja a lányoknak, hogy esti holdtölte nem egy közönséges telihold. Holdfogyatkozás lesz, s ilyenkor a lányok feladhatják a varázserejüket, és a sell?létet. A lányok beleegyeznek, s a szigetre mennek. Demman még egyszer el akrja kapni ?ket, de a lányok a varázserejükkel elintézik ?ket. Besüt a Hold, s a lányok beleugranak a vízbe. Mikor a Hold kikerül a Föld árnyéka alól, a lányok visszaváltoznak emberré. Zane végül kibékül az apjával. Másnap a lányok vízhez érnek, s nagy megdöbbenésükre sell?vé változnak. Lewis közli velük, hogy igazából csak 12 órára adták föl a sell?létet.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

földes

(szabó regina, 2010.10.16 12:44)

óóóóóóóóóóóóóóó nagyon jó további sok sikert és sok látogatot kivánok