Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

http://images2.fanpop.com/images/photos/2800000/Cleo-Sertori-cleo-sertori-2808830-433-653.jpg

 

Teljes név: Cleo Sertori

Hajszín: Barna

Haja: Hosszú, kicsit göndör, fru-fruval

Szemszín: Barna

Családja: A szüleivel és testvérével, Kimmel él együtt. Kimmel folyton vitatkoznak, de a végén általában kibékülnek. A 2. évadban a szülei elválnak. Az anyja elköltözik és az apjával élnek tovább. Az életük egy fokkal nehezebb lesz, de sikerül megoldani a nehézségeket.

Apja neve: Don Sertori

Anyja neve: Bev Sertori

Testvére neve: Kim Sertori

Kora: 16

Munkája: egy 'vizipark'-ban dolgozik előszir mint delfin-etető majd fagyis

Ereje: A vizet tudja mozgatni, a 2. évadban új erőt kap a szél írányítását

Hozzáállása a sellőséghez: Ő fogadta él a sellő létét legkésőbb. Azért sem tetszett neki először mert nem tudott úszni. Aztán rájött hogy jó sellőként a vízben úszni.

Medálja: Emma találta a vízben és a pizsi bulin Miriam elakarta lopni. Rikki vissza szerezte amíg Cleo sellőként volt a többiekkel.(Persze nem látták hogy sellő) Ezért is adta a medált Cleonak, mert el tudta rejteni a sellőuszonyát egy bulin. A nyaklánc Gracie-é volt aki Charlotte nagymamája.

Élete: Cleo a családjával mindig itt élt. Emmával jó barátnők voltak és még mindig azok is maradtak, de most már Rikki is belépett a csapatba. Cleo egy átlagos lány volt amíg be nem mentek a Mako-sziget barlangjába teliholdkor. A sellő léte előtt nem tudott úszni.

Tulajdonságai: Kedves, segítőkész, okos, kíváncsi, sértődékeny

Cleo & Lewis: Cleo és Lewis eleinte csak barátok majd jobban megkedvelik egymást és összejönnek. Lewis az elejétől kezdve tudott sellő létükről és mint 'tudós' segített a lányoknak. Cleo és Lewis nagyon szerették egymást amíg Cleo már túl soknak érezte Lewist(mindig vele van, folyton segíteni akar...). Mindez pont akkor volt amir az anyja és az apja válófélben voltak. Cleo szakított Lewisszal. Lewis még mindig szeretné visszakapni Cleo-t és Cleo mintha féltékeny lenne(Charlotte-ra).

Színész: Phoebe Tonkin

Phoebe Tonkin

Születési idő: 1989.

Születési hely: Sydney, Ausztrália

Magassága: 166 cm

Súlya: 61 kg

Tudtad?? Phoebe nem tudott úszni és hogy megkaphassa a szerepet meg kellett tanulnia. A színészet előtt táncolt és színházban szerepelt(pl.: Shakespeare, Musicalek...) Első nagy alakítása Cleo. Phoebe modellkedik is.

Díjja: Nickelodeon UK Kids Choice Awards

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

@HOTMAIL!

(NEV!SYLVIKE!, 2015.12.18 20:04)

ES!CLEO!EPPEN!EZERT.IS!FELTEKENY! ............CHARLOTERA!MERT!SZERINTUK!O.IGEN.IS.GONOSZ.ES!ONZO.

@HOTMAIL!

(NEV!SYLVIKE!, 2015.12.18 20:01)

SZERINTEM!MEG!CLEO+LEWIS!TOKELETESEN!!ILLIK!EGYMASHOZ!

balatongyörök

(klio, 2013.02.23 11:14)

De jók a képek.

Re: balatongyörök

(Klio, 2013.02.23 11:16)

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk